Servicii Arboricultura Timisoara - Taiere Copaci Periculosi cu Arboristica.ro

Lucrare Toaletare Taiere Copaci în Timișoara, județul Timiș

Lucrare de toaletare elagaj ramuri uscate, reducere și ridicare coronament și taiere arbori periculoși uscați pe o proprietate privata din Timișoara

Toaletare Elagaj 11 Arbori Specia Frasin

Acest lot de arbori aflat la marginea trotuarului a crescut extensiv în ultimii ani, afectând acoperișul proprietății și rețeaua de energie electrica.

Am decis toaletarea lor, echilibrarea și ridicarea coronamentului și tăierea ramurilor ce erau prea aproape de utilității sau clădiri.

Taiere Nuc și Frasin

Cei doi arbori prezentau urme clare de uscare și putrezire, datorita mărimi lor reprezentau un pericol in caz de furtuna pentru proprietate, accesul pietonal și auto, precum și pentru rețeaua electrica aflata sub coronament.

S-a dispus la tăierea completa a acestora din motive de siguranța.

Lucrare executata de Arboristica.ro - servicii de taiere, toaletare arbori si pomi, tuns garduri vii, cosit iarba și transport masa vegetala și lemn în Timișoara și împrejurimi.

Rezultatul Lucrării De Toaletare / Taiere

In acest moment pietonii, rețeaua electrica, parcarea din fata casei împreuna cu clădirea, sunt în siguranța în cazul fenomenelor meteo extreme.

 

 

Timp Execuție Lucrare

Lucrarea aceasta a durat 32 de ore lucrătoare, crengile rezultate au fost tocate cu tocătorul - 6 ore. 

Adițional, trunchiul unui nuc și a unui frasin au fost tăiate și transportate și s-a făcut curățenie cu blowerul la sfârșitul lucrării.

Echipa profesionista pentru toaletarea și tăierea copacilor în județul Timis

Această lucrare demonstrează abilitatea și profesionalismul echipei noastre de la Urban Arboristica în gestionarea operațiunilor complexe de tăiere a arborilor, chiar și în condiții dificile și cu riscuri potențiale mari.

Dacă aveți nevoie de servicii similare pentru îngrijirea, toaletare sau tăierea arborilor, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă oferim soluții personalizate și eficiente.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră de toaletare sau tăiere și pentru a beneficia de serviciile noastre specializate în arboricultură!