Servicii Toaletare Arbori, Pomi Fructiferi și Arbuști în Romania

Toti arborii, pomii și arbuștii din mediul urban necesita lucrări de îngrijire corespunzătoare, pentru a se menține într-o buna stare de sănătate pentru o viata lunga.

Aceste lucrări de mentenanța și întreținere activa constau în toaletarea ramurilor uscate, ridicarea și micșorarea de coronament, rărirea coroanei pentru a facilita aerisirea și iluminarea abundenta precum și micșorarea riscului de rupere la vânt puternic.

Arboristica.ro - Firma Toaletare Arbori Copaci in Cluj Napoca

Arboristica.ro - Firma Toaletare Arbori Copaci in Cluj Napoca

Ai nevoie de servicii de toaletarea?

Intra in contact la numarul afisat sau vezi oferta noastra de preturi.

Prestam Servicii De Toaletare Arbori, Pomi Fructiferi și Arbuști în Romania

Curatarea Crengilor Uscate

Este foarte important sa ne asiguram ca arborii care sunt crescuti peste bunuri (linii de curent, garduri, parcari, tevi de gaz, drumuri, alei, etc) nu au ramuri uscate blocate in coronamen care pot cadea oricand si pot provoca daune materiale sau omenesti.

Ridicarea Coronamentului

Serviciu de toaletare des intalnit care inlatura ramurile crescute prea jos. Acestea adesea creaza probleme cladirilor din proximitate, pietonilor, aleilor si diverselor bunuri. Ramurile sunt reduse pana la trunchiul principal sau pana unde vor avea posibilitatea sa cresca in directia dorita.

Micsorarea Coronamentului

Facuta de la inaltime, este un mod de toaletare folosit pentru a micsora coroana arborelui partial sau simetric peste tot. Acest proces va mari durata de viata a arborelui si in unele cazuri il va salva, lumina va patrunde mai bine prin coroana si este binevenit in cazul in care aveti nevoie de mai multa lumina pe proprietate.

Rarirea Coronamentului

Arborii cu coroane dense au nevoie sa fie curatati pentru a permite luminii si aerului sa penetreze mai bine, astfel se va miscora si riscul de rupere la vant puternic sau dezvoltarea de infectii in interiorul coroanei.

Toaletare Pentru Rod

Pomii fructiferi se tund in fiecare an in proportie de 30-35% din coroana pentru a pastra crengile viguroase si a fi mai roditori. Anumiti pomi fructiferi pot fi regenerati prin taieri corecte.

Toaletare Design Aspect

Toaletarea si tunderea arbustilor pentru aspect - anumite specii pot fi tunse in forme speciale pentru un aspect curat si stilat al curtii sau gradinii.

Ai nevoie de servicii de toaletare?

Intra in contact sau trimite o cerere de audit.

Arboricultorii nostrii experimentați se mândresc cu modul de toaletare corect prin care mențin aspectul arborilor într-o forma naturala și sănătoasa.

Taierea Progresiva - Reducerea Coronamentului La Arborii Maturi

Taierea Progresiva - Reducerea Coronamentului La Arborii Maturi

Acțiunea de reducerea a coronamentului este una din măsurile proactive de control al dezvoltării arborilor aflați în zona urbana.

Cum Se Face Curatarea & Corectia Coronamentului Pentru Arbori Sanatosi?

Cum Se Face Curatarea & Corectia Coronamentului Pentru Arbori Sanatosi?

Ridicarea coroanei se face la o inaltime potrivita si sigura pentru arbore. Taierile nu pot depasi 20% din coronamentul existent.…