Termeni si Conditii www.arboristica.ro

SC. SuperCamp Technology Srl. prin www.arboristica.ro va acorda dreptul de a va folosi de acest site numai daca sunteti de acord cu toti termenii si conditiile cuprinse in prezentul acord de licenta limitata, neexclusiva, netransferabila si revocabila.

Daca vizitati aceast site, din oficiu acceptati aceste conditii. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Copyright Imagini si Text

Tot continutul inclus in acest site, cum ar fi text, grafica, logo-uri, fotografiile, butoanele, icoanele, imaginile, videoclipuri, clipuri audio, download-uri digitale, este proprietatea unica si exclusiva a SC. SuperCamp Technology Srl. sau a partenerilor directi/indirecti si sunt protejate in Romania si de legile internationale de copyright.

Licenta si Accesarea Site-ului

Acest site sau orice portiune a acestui site nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC. SuperCamp Technology Srl.

Nu sunt admise utilizarea frame-tehnicilor cu scopul anexarii oricarei marci, fotografii, continut sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, design, formularistica) a site-ului, fara acordul explicit scris.

Orice utilizare neautorizata duce la suspendarea permisiunii sau licentei de folosire acordata pentru a accesa acest site.

Link-uri

Incurajam link-uri de la site-uri similare catre domeniul Arboristica.ro, cu conditia ca site-ul nsa nu fie construit in interiorul frame-uri pe site-ul dvs.; ca partea de continut utilizat nu este in nici un fel modificat sau interpretat in mod eronat, si ca este clar link-ul este plasat pur si simplu ca o favoare pentru utilizatorii dvs. si nu implica in mod necesar aprobarea scrisa.

Renuntarea la Garantii si Limitarile de Raspundere

Acest site este oferit pe principiul “Ceea ce vezi este ceea ce vei obtine”. Nu facem reprezentari sau garantii de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la functionarea acestui site sau informatii, continut, sau a materialelor incluse pe acest site sau pe orice alt site la care avem link. In mod expres sunteti de acord ca utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastra exclusiv.

SC. SuperCamp Technology Srl. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau orice e-mail/rezervare trimisa de pe site sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC. SuperCamp Technology Srl. nu va fi raspunzator pentru orice daune de orice fel care decurg din utilizarea acestui site, incluzand dar nu numai: daune indirecte, accidentale, rau intentionate sau daune derivate.

Politicile Site-ului

SC. SuperCamp Technology Srl. isi rezerva dreptul de a face schimbari la acest site, asupra politicilor si a conditiilor de utilizare existente.

Daca oricare din aceste conditii va fi considerata invalida, nula sau pentru orice motiv inaplicabila, aceasta conditie va fi considerata separabila si nu va afecta validitatea si aplicarea celorlalte conditii.

Confirmarea Auditelor

SC. SuperCamp Technology Srl. va confirma rezervarea ferma a auditului solicitat doar dupa achitarea avansului/sau plata integrala, dupa caz, a serviciilor solicitate. Confirmarea platii se face fie telefonic cu numarul de tranzactie si banca emitenta sau prin scanarea si trimiterea confirmarii pe adresa de email arboristica.ro@gmail.com

Pentru serviciile / auditul cu plata in valuta, transferul se va face fie bancar, fie prin PayPal. Avand in vedere ca platile se fac prin sistemele bancare, nu detinem/nu avem acces la datele dumneavoastra cu caracter personal.

Pentru orice probleme legate de plati sau erori de plata va rugam sa va adresati bancii.

Va multumim pentru citirea Termenilor si Conditiilor de utilizare a acestui site si a serviciilor oferite.

SC. SuperCamp Technology Srl.