Servicii îngrijire arbori, pomi, arbuști, garduri vii, iarba, gazon sau plante agățătoare în Romania

Lucrările de îngrijire sunt efectuate de arboricultori care au cunoștințe și experiență în domeniul arboriculturii.

Scopul mentenanței active este de a asigura sănătatea, siguranța și frumusețea arborilor, contribuind la un mediu înconjurător mai plăcut și mai sustenabil.

Ai nevoie de servicii de îngrijire pentru arbori?

Intra in contact la numarul afisat sau vezi oferta noastra de preturi.

Lucrări de îngrijire pentru arbori, pomi și arbuști oferite de firma noastră în Romania

Taieri De Regenerare

Pentru a mentine in viata anumiti arbori, arbusti sau pomi, se pot efectua taieri de regenerare care prelungesc viata acestora.

Tundere - Toaletare Ornamentala

Lucrari menite sa mentina anumite specii la dimensiunile si formele dorite.

Stropire Pentru Protectie La Daunatori Si Tratament

Foarte multe tipuri de bacterii si ciuperci se transmit rapid intre specii si pot dauna sau chiar usca plantele, iar cele deja infectate pot fi salvate daca se intervine la timp cu tratamentul corespunzator.

Fertilizare La Sol Si Foliara

Serviciile de fertilizare sunt necesare pentru ca solul necesita imbunatatiri de nutrienti care asigura o crestere sanatoasa si corecta.

Ancorarea Coronamentului

Anumiti arbori care au crescut foarte mari sau au probleme in coroana care pot favoriza ruperi ori esec total (prabusirea), pot fi ajutati sa reziste la vant si intemperii prin instalarea unor ancore speciale in coronament.

Instalare Paratraznet

Arborii crescuti foarte inalti pot fi trazniti de fulger astfel trunchiul poate fi crapat si deteriorat iremediabil ori se poate prabusi in momentul respectiv. Instalarea paratraznetelor este o practica comuna in lume pentru arborii inalti sau solitari care se doresc a fi protejati de traznet.

Ai nevoie de sfaturi sau estimări de preț pentru arborii tai?

Intra în contact sau trimite o cerere de oferta pentru mentenanță activa.

Lucrările de îngrijire pentru arbori implică o serie de activități menite să promoveze sănătatea, siguranța și aspectul estetic al acestora.