Climbing Giants - Atelier Arboricultura Festivalul Zaiafet pe Luna - Cluj

Atelier Arboristica.ro Festival Zaiafet Pe Luna II – Luna de Jos, Cluj

ZAIAFET PE LUNA, primul festival zero waste din tară, isi desfasoara a doua editie in perioada 28-30 iulie 2023

Ne-am adunam in incinta parcului istoric Teleki din Luna de Jos, județul Cluj, si ne bucuram de un weekend in natura, adapostiti la umbra codrului.

Participam cu atelierul de arboricultura ''Climbing Giants'' in cadrul caruia, facilitam doritorilor accesul pe coarda in coroana arborilor centenari din cadrul domeniului Teleki.

Cum Se Desfasoara Festivalul?

Suntem onorati de invitatie si posibilitatea de a prezenta publicului doritor, tehnicile de arboristica pe care noi le folosim in interventiile de zi cu zi.

Reprezentantii Arboristica.ro prezinta echipamentele de ascensiune folosite pentru accesul in coroana arborilor, sisteme de urcare si sigurantare SRT, corzi speciale folosite, hamuri, casti si sisteme de sigurantare.

Ce Predam La Atelierul Climbing Giants?

Pentru amatorii de adrenalina si de frumos, ce doresc sa vada de aproape minunata lume ce se deschide in coroana arborilor, pregatim tot echipamentul necesar si te asistam in efortul tau de a ajunge acolo.

Atelierul este disponibil pentru copii si adulti.

Impresii

Suntem onorati de invitatia la editia a doua a festivalului si speram ca prin prezenta noastra, deschidem o cale de comunicare si o mai buna intelgere a oamenilor legata de arbori, nevoile pe care acestia le au de-a lungul vietii, cum intervenim, ce masuri proactive aplicam si in ce fel ajutam la dezvoltarea unor arborii sanatosi.

Va asteptam la atelierul Climbing Giants!